Jeg hapsede lige nogle rababerstilke med hjem fra svigerhaven i går. Jeg tænkte det ville være hyggeligt at være lidt produktiv inden eksamen går løs igen i morgen.
Det blev til fire flotte glas; Som krydder har jeg brugt vaniljestænger og nelliker. |
Jeg var rystende tæt på at komme rosmarin i. Jeg tror også det ville have været godt, hvis det havde været chutney. |
Jeg brugte, som så mange gange før, Camilla Plums opskrift på syltetøjet. Jeg er vild med hendes 'laissezfaire' holdning til madlavning. Mad skal behandles så lidt og så naturligt som muligt, således at varen bevarer sin særegenhed. for at se opskriften fra Fru Plum, kan du klikke her
Jeg elsker rababer!
SvarSletMht Camilla Plum er helt enig, mad skal behandles så lidt som muligt så kroppen kan genkende den og bruge den.
/Camilla
Mmm, hvor ser det godt ud :) fin blog du har :)
SvarSletHey piger!
SvarSletJep; rabarber er stærkt undervurderet. Jeg lavede hendes jordbærsyltetøj, der også ligger på DR's hjemmeside, sidste sommer. Det er også klart anbefalelsesværdigt:)
Og tak for en fin kommentar til min blog:)
Mvh. Cæcilie